Fremgangsmåde

Proffesionel musik komposition til dig eller din virksomhed

 

It is impossible to "explain" music. But my best attempt would be that music is about enhancing a specific emotion using a universal language. Music is a tool to enhance a feeling within the listener that was already there, but which needed a bit of help to evolve.

Har flere års international erfaring og kan tilbyde dig eller din virksomhed storslåede soundtracks eller stemningsfuld baggrundsmusik til:

  • Hjemmesider
  • Præsentationsvideoer, Diasshow
  • Film, Kortfilm eller Reklamer
  • Kendingsmelodier m.m.

 

Fremgangsmåde

 

Da mit produkt er skræddersyet og lavet personligt til den enkelte bruger, er det ikke bare et "klik, bestil og køb" proces, som man kender fra andre webshops.

Når jeg har modtaget den første email fra jer/dig, vil jeg stille nogle spørgsmål og høre mere om hvordan musikken skal bruges og hvem musikken er til. Dette er selvfølgelig for at kunne lave et så personligt stykke musik, som mulig, og som vil passe perfekt til lejligheden.

Alle informationer bliver kun brugt til dette projekt og bliver naturligvis ikke gemt eller solgt videre efter endt handel.

 

Når jeg er kommet lidt ind på hvordan musikken skal være og hvor meget jeg skal komponere, kommer jeg med et helt uforpligtende tilbud. Ingen købs forpligtelser.

Jeg har det sådan at jeg kun vil have tilfredse kunder, så skulle man ikke være tilfreds med det jeg har lavet skal man ikke betale noget, men man mister så også rettigheden til at bruge det stykke musik jeg har lavet.

 

Når du/I har fået et uforpligtende købstilbud og accepteret, vil jeg komponere et til to små eksempler musik, så du kan høre hvordan jeg havde tænkt og forstillet mig. Derefter går kommunikation lidt frem og tilbage med ændringer og idéer indtil vi rammer den helt rigtige stemning og melodi sammen. Til sidst får du/I det færdige stykke skræddersyede musik i de formater (mp3, wav etc.) du ønsker, som du kan bruge til fri afspilning eller til at fuldende jeres helt perfekte stund.

 

 

For mere info om priser og handelsbetingelser klik her.

contact@kentsiig.com - +45 28553850 - cvr. 36353163