Handelsbetingelser og priser

Proffesionel musik komposition til dig eller din virksomhed

 

It is impossible to "explain" music. But my best attempt would be that music is about enhancing a specific emotion using a universal language. Music is a tool to enhance a feeling within the listener that was already there, but which needed a bit of help to evolve.

Har flere års international erfaring og kan tilbyde dig eller din virksomhed storslåede soundtracks eller stemningsfuld baggrundsmusik til:

  • Hjemmesider
  • Præsentationsvideoer, Diasshow
  • Film, Kortfilm eller Reklamer
  • Kendingsmelodier m.m.

 

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

 

Produktinformation:

På kentsiig.com oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til kentsiig.com via contact@kentsiig.com

 

Priser:

Da varen er skræddersyet til den enkelte bruger, kan jeg først komme med et tilbud, når vi har fastslået varens omfang. Alle tilbud er uforpligtende og gældende til varen er leveret. Vejledende pris til private er normalt fra 995,- pr minut, men i en begrænset periode har jeg en introduktionspris fra 795,- kr. priserne kan ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt by Siig accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Bestilling:

Købers bestilling af varer fra kentsiig.com udgør ikke en bindende accept, men er derimod et bindende tilbud til kentsiig.com om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og kentsiig.com er først indgået, når kentsiig.com ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Rettigheder

Ved mindre andet er aftalt beholder by Siig alle rettigheder til musikken. Musikken må ikke bruges til kommerciel brug, videresalg eller til brug af andet end det aftalte. Overtrædelse af dette anses som alvorlige.

 

Betaling:

På fakturen vil der nederst stå oplysninger om betaling og er kun mulig via almen bankoverførelse.

 

Reklamation eller utilfredshed med produkt:

Det kan fremkomme at køber ikke er tilfreds med slutproduktet. Hvis dette er tilfældet er det muligt at annulere købet, men hermed mister man rettighederne til at bruge produktet. Al overtrædelse af dette anses som alvorlige og anmeldes som tyveri.

 

Når køber har accepteret slutproduktet er det muligt at lave ændringer eller omkomponeringer for merpris.

 

 

Fortrydelsesret

Der er ikke returret, når man har accepteret produktet, men som skrevet ovenover er det muligt at annulere købet, hvis man ikke skulle være tilfreds.

 

 

Hjemmesiden kentsiig.com drives af firmaet:

by Siig CVR nr: 36353163

TELEFON +45 28553850, Th. Nielsensgade 94, 7400, Herning

 

 

Forbehold for ændringer:

by Siig forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

 

 

Links:

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

 

contact@kentsiig.com - +45 28553850 - cvr. 36353163